Rekry!
Sähköasiantuntija
Pääkaupunkiseutu

SÄHKÖASIANTUNTIJA ⚡ HAE MEILLE TÖIHIN ❗

 

👷 Työtehtävät

Työtehtäväsi ovat monipuolisia kehitys- ja asiantuntijatehtäviä kasvassa yrityksessä. Vastaat yrityksen sähköteknisistä asiantuntijapalveluista ja niiden kehittämisestä. Sähköasiantuntijana huolehdit asiakkaiden talotekniikkaan liittyvien tarpeiden, tavoitteiden ja sopimusten toteutumisesta. Teet laadunvalvontaa, rakennuttamista ja kartoittamista.

 

📌 Paikka

Työsi on liikkuvaa. Kuljet omalla autolla pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien monipuolisissa rakennus- ja kiinteistökohteissa. Työskentelet osittain myös Helsingin moderneissa toimitiloissa tai etänä kotoa käsin. 

 

💎 Edellytykset

Työtehtäväsi edellyttävät soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta. Otat vastuuta ja huolehdit tehtäväsi sitkeästi aina valmiiksi asti. Olet järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen. Haluat olla mukana nuoren yrityksen jatkuvasti kehittyvässä toiminnassa. 

 

🏢 Yritys

Optireal on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijatoimisto, jonka arvoa tuottava osaaminen liittyy talotekniikkaan. Meillä pääset vaikuttamaan asioihin ja sinulla on laajat mahdollisuudet oman potentiaalin hyödyntämiseen. Meillä et huku byrokratiaan tai organisaatiokaavioon. Tarjoamme merkityksellisiä työtehtäviä, kehitysmahdollisuuksia ja rohkeaa tekemisen meininkiä innostavassa porukassa.

 

Kiinnostuitko?

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 29.8.2022. Toimita ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja napakka hakemus 3.7.2022 mennessä sähköpostitse rekry@optireal.fi

 

Lisätietoja antaa puhelimitse Janne Gustafsson, 0505445479.

janne.gustafsson@optireal.fi

www.optireal.fi

https://www.linkedin.com/company/optireal-oy

💧🔥💨

Optireal on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijatoimisto, jonka arvoa tuottava osaaminen liittyy talotekniikkaan. Mahdollistamme kiinteistöihin tarpeiden ja tavoitteiden mukaiset tekniset järjestelmät, energiatehokkuuden, turvallisuuden ja sisäilmaston.Teetämme kestäviä ja toimivia talotekniikan ratkaisuja, joilla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon pysyvyyden ja korkean käyttäjätyytyväisyyden.