Avoimet työpaikat

SÄHKÖASIANTUNTIJA ⚡ HAE MEILLE TÖIHIN❗

👷 Työtehtävät

Sähköasiantuntijana huolehdit asiakkaiden talotekniikkaan liittyvien tarpeiden, tavoitteiden ja sopimusten toteutumisesta. Teet sähkötekniikkaan liittyvää kartoittamista, rakennuttamista, laadunvarmistusta ja koordinointia.

📌 Paikka

Työsi on liikkuvaa. Kuljet omalla autolla pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa monipuolisissa rakennus- ja kiinteistökohteissa. Työskentelet myös osittain Helsingin modernissa toimistossa tai etänä kotoa käsin. 

💎 Edellytykset

Työtehtäväsi edellyttävät soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen. Otat vastuuta ja hoidat tehtäväsi periksiantamattomasti aina valmiiksi asti. Haluat olla mukana nuoren yrityksen jatkuvasti kehittyvässä toiminnassa.

🏢 Yritys

Optireal on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijatoimisto, jonka arvoa tuottava osaaminen liittyy talotekniikkaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä, kehitysmahdollisuuksia ja rohkeaa tekemisen meininkiä innostavassa porukassa.

⏳ Kiinnostuitko?

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimita ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja napakka hakemus 30.9.2021 klo 12:00 mennessä sähköpostitse rekry@optireal.fi

Lisätietoja antaa puhelimitse Janne Gustafsson, 0505445479.

janne.gustafsson@optireal.fi

www.optireal.fi

https://www.linkedin.com/company/optireal-oy

💧🔥💨

Optireal on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijatoimisto, jonka arvoa tuottava osaaminen liittyy talotekniikkaan. Mahdollistamme kiinteistöihin tarpeiden ja tavoitteiden mukaiset tekniset järjestelmät. Huolehdimme kiinteistöjen energiatehokkuudesta, turvallisuudesta ja sisäilmastosta.Teetämme kestäviä ja toimivia talotekniikan ratkaisuja, joilla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon pysyvyyden ja korkean käyttäjätyytyväisyyden.