Töitä hyville tyypeille

Meillä luodaan yhdessä toimivaa, modernia ja mukavaa työkulttuuria. Keskeisiä arvojamme ovat Merkityksellisyys, Rohkeus ja Laatu.

 

💧🔥💨

Oletko talotekniikka-alan untuvikko, kokenut ammattilainen tai jotain näiden väliltä? Miltä kuulostaisi mutkaton ja toimiva työarki porukassa, jossa on hyvä yhteishenki? 

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja merkityksellisiä asiantuntijatehtäviä. Jätä avoin hakemus tai soita matalalla kynnyksellä. 

Et hautaudu byrokratian rattaisiin – meillä ei ole sellaisia.

 

Jätä avoin hakemus

Optireal työpaikkana

Kun Optireal perustettiin, halusimme alusta alkaen rakentaa hyvää työpaikkaa. 

Yhteisöllisyys on meillä vahvaa ja autamme toinen toistamme. Hyödynnämme koko toimiston osaamista ja uskomme siihen, että hyvä tiimihenki kantaa pitkälle.

Rakennamme sujuvaa työarkea, jossa yksinkertaiset ja toimivat järjestelmät helpottavat merkityksellisten töiden edistämistä. Palaveeraamme vain silloin, kun sille on tarvetta. Keskitymme laatuun niin työn jäljessä kuin työn tekemisen tavoissa. Meillä on matala hierarkia, joustoa löytyy ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa.

Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan 100 % optirealilaisista suosittelee työpaikkaansa todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti myös muille

Monipuolisia töitä

Meillä keskitytään talotekniikkaan, mikä mahdollistaa oman ammattitaidon syvemmän kehittämisen. Jos kaipaat työhösi monipuolisuutta, niin sitä löytyy. Hoidamme aina laadukkaasti niin pienet kuin isommat hankkeet. Asiakkailta saadun palautteen mukaan olemme tarkkoja, järjestelmällisiä ja huolellisia.

Sopisitko sinä joukkoomme?

Optirealilla asenne ratkaisee. Meidän etsimissä hyvissä tyypeissä yhdistyvät rohkeus, uteliaisuus ja ystävällisyys.

✅ Rohkeus – Epäkohdat pitää uskaltaa nostaa esille sekä hakea niihin ratkaisut rakentavasti ja yhdessä. Rohkea tyyppi kohtaa ihmiset arkailematta ja käsittelee epäkohdat avoimesti. Tätä rohkeutta edellytetään niin asiantuntijatyössä kuin myös yrityksemme sisäisissä asioissa.

✅ Uteliaisuus – Utelias tyyppi haluaa kehittää itseänsä ja viedä rakennusalaa luovasti kohti paremmin toimivia ratkaisuja. Uteliaisuus ja oma-aloitteisuus näkyy myös innostuksena ratkaista asiakkaiden talotekniikkaan liittyviä ongelmia sekä tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa.

✅ Ystävällisyys – Hyvällä tyypillä on perusasiat ja käytöstavat kunnossa. Toimimme työkavereiden ja asiakkaiden lisäksi lukuisten muiden sidosryhmien kanssa. Ystävällinen ihmisten kohtaaminen, muiden huomiointi ja asiallinen kanssakäyminen on meille ensisijaisen tärkeää.

Nämä ovat meidän arvostamia ominaisuuksia. Jos tunnistit itsesi, niin ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

 

Työntekijöiden kokemuksia Optirealista

Ota yhteyttä

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Tomi Torppa kertoo mielellään lisää toiminnastamme Helsingissä ja Tampereella. Soita tai lähetä sähköpostia matalalla kynnyksellä:

LinkedIn

Seuraa Optirealia LinkedInissä, niin pääset tutustumaan työarkeemme.