Töitä hyville tyypeille

Meillä luodaan yhdessä toimivaa, modernia ja mukavaa työkulttuuria. Keskeisiä arvojamme ovat Merkityksellisyys, Rohkeus ja Laatu. Arvot ohjaavat toimintaamme ja elämme niitä todeksi.

💧🔥💨

Hyviä tyyppejä on monenlaisia. Optirealilla asenne ratkaisee ja meidän etsimissämme hyvissä tyypeissä yhdistyvät rohkeus, uteliaisuus ja ystävällisyys.

✅ Rohkeus – Epäkohdat pitää uskaltaa nostaa esille sekä hakea niihin ratkaisut rakentavasti ja yhdessä. Rohkea tyyppi kohtaa ihmiset arkailematta ja käsittelee epäkohdat avoimesti. Tätä rohkeutta edellytetään niin asiantuntijatyössä kuin myös yrityksemme sisäisissä asioissa.

✅ Uteliaisuus – Utelias tyyppi haluaa kehittää itseänsä ja viedä rakennusalaa luovasti kohti paremmin toimivia ratkaisuja. Uteliaisuus ja oma-aloitteisuus näkyy myös innostuksena ratkaista asiakkaiden talotekniikkaan liittyviä ongelmia sekä tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa.

✅ Ystävällisyys – Hyvällä tyypillä on perusasiat ja käytöstavat kunnossa. Toimimme työkavereiden ja asiakkaiden lisäksi lukuisten muiden sidosryhmien kanssa. Ystävällinen ihmisten kohtaaminen, muiden huomiointi ja asiallinen kanssakäyminen on meille ensisijaisen tärkeää.

Nämä ovat meidän arvostamia ominaisuuksia. Jos tunnistit itsesi, niin ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Jätä avoin hakemus

Kysyttävää avoimista paikoista tai työkulttuuristamme? Janne ja Roni kertoo lisää. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä:

Helsingissä toiminnastamme vastaa Janne Gustafsson. Ota Janneen yhteyttä: 

0505445479

janne.gustafsson@optireal.fi

Tampereella toiminnastamme vastaa Roni Haataja. Ota Roniin yhteyttä: 

0405913111

roni.haataja@optireal.fi